Husk Coronapas & ID

Så begynder der så småt at åbnes op igen for fester og andre arrangementer og også i Nustrup Sogns forsamlingsgaard efter en lang periode uden udlejninger. Derfor skal vi have gjort hovedrent i huset og indbyder alle interesserede til en hyggelig arbejdsdag i "støvets tegn", lørdag, d. 8. maj 2021, fra kl. 9. Der serveres lidt til mave & gane i løbet af dagen. Vel mødt!

De flotte Nustrup plakater & telegrammer, der er designet af Helle Thrysøe Hansen, kan købes hos Nustrup Tryk, Anne-Grethe Gram og Anne Mette Uttrup Weisbjerg.

Priser

Plakater:

A3: 75,-            50 x 70: 150,-

Telegrammer str. A5:

1 stk.: 20,-

4 stk.: 60,-

12 stk.: 150,-

 

Telegrammer str. A6:

1 stk.: 15,-

4 stk.: 50,-

12 stk.: 120,-

Disse kort fås alle i A6 og kan blandes efter eget ønske ved Nustrup Tryk.

Støtte-Revy

Revy-holdet 2021 er så småt gået i gang med

at kreere endnu en sjov Nustrup Revy.

Igen i år spilles Revyen i Nustrup Sogns Forsamlingsgaard.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Fredag, d. 6. august 2021

Indtægterne fra entréen går udelukkende til støtte af Nustrup Sogns Forsamlingsgaard.

1000 tak til Støtteklubben for at tænke på os!!!

Tak til Lindab

Vi vil gerne sige 1000 tak til Lindab for den nye port de har sponseret til Forsamlingshusets "gamle hestestald". Den er nu monteret og kører som en drøm. Den gamle hestestald bruges bl.a. til opbevaring af Forsamlingshusets bar.

Støt os ved køb af flot fotobog!

Se her...

 

Tage Rosenkilde har lavet en bog med rigtig mange af hans fine luftfotos fra Nustrup sogn på 27 sider (hardback). Han sælger disse flotte bøger til 300,- og HELE overskuddet går til Nustrup sogns forsamlingsgård. Der er kun 50 eksemplarer... så det er først til mølle.

 

Bestilling skal ske til Birta Rosenkilde på tlf. 30663289

 
 

Foto: Merete Kristensen, Bæk
Merete Kristensen har i 2014 taget mange flotte billeder i Nustrup sogn. Flere af dem pryder nu Forsamlingsgårdens indgangsparti.

Mindesamvær

På trods af at Nustrup Sogns Forsamlingsgård er et "nøglehus" så er det stadig muligt at afholde mindesamvær. Bestyrelsen tager sig gerne af div. forberedelser... dette aftales ved udlejning.