AFLYST: Comedyklubben kommer til Nustrup - IGEN!

* AFLYST * AFLYST * AFLYST * AFLYST *

Pga. Corona-virus og lukning for større forsamlinger er vi nød til at følge regeringens retningslinjer og aflyse arrangementet. Vi håber meget at Comedyklubben slår vejen forbi Nustrup igen i 2021.

_________________________________

Salget til andet besøg af Comedyklubben er gået i gang. Ane Høgsberg, Sebastian Dorset og Daniel Lill er at finde på de skrå brædder i Nustrup Sogns Forsamlingsgaard, torsdag, d. 11. juni 2020, kl. 20.00 (hvis regeringen igen åbner op for større forsamlinger).

Tønderpigen Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. Til foråret 2019 laver hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

STORT TILLYKKE til Suzy Felber der vandt 2 billetter til showet sidste gang Comedyklubben var på besøg!

 

Billetsalg

Billetter købes gennem Anne Mette Uttrup Weisbjerg på tlf. 21271506 (mobile pay: 978875). Det koster 150,- pr. billet (ved evt. aflysning af arrangementet refunderes billetten naturligvis) - send Screenshot af indbetalingen via mobile pay til Anne Mette og så sørger hun for at du/I får billetterne.

 

1000 tak for støtten til alle vore sponsorer fra både nær og fjern. Sikken en succes med julebanko 2019... det er nu afgjort at det gør vi igen i 2020.

Støt os ved køb af flot fotobog!

Se her...

 

Tage Rosenkilde har lavet en bog med rigtig mange af hans fine luftfotos fra Nustrup sogn på 27 sider (hardback). Han sælger disse flotte bøger til 300,- og HELE overskuddet går til Nustrup sogns forsamlingsgård. Der er kun 50 eksemplarer... så det er først til mølle.

 

Bestilling skal ske til Birta Rosenkilde på tlf. 30663289

 
 

Foto: Merete Kristensen, Bæk
Merete Kristensen har i 2014 taget mange flotte billeder i Nustrup sogn. Flere af dem pryder nu Forsamlingsgårdens indgangsparti.

Mindesamvær

På trods af at Nustrup Sogns Forsamlingsgård er et "nøglehus" så er det stadig muligt at afholde mindesamvær. Bestyrelsen tager sig gerne af div. forberedelser... dette aftales ved udlejning.